A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, спорту і туризму Китайгородської сільської ради

Сторінка на стадії наповнення.

1 вересня - День знань!

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти Китайгородської сільської територіальної громади! Щиро вітаємо Вас з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти та людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

10:00 01.09.2023

29 серпня - День пам'яті захисників України

29 серпня в Україні встановлено Днем пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність Держави. Відзначення Дня пам’яті захисників України саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів.

09:07 29.08.2023

Всеукраїнський благодійний, патріотичний забіг "ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ!"

21 серпня 2023 року в Китайгородській сільській територіальній громаді, відбувся Всеукраїнський благодійний, патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ», присвячений до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

15:45 21.08.2023

Семінар "Технічна підтримка реалізації субпроєктів Надзвичайної кредитної програми для відновлення України"

15-16 серпня 2023 заступник начальника відділу освіти, культури, спорту і туризму Любов ВОЛОХОВСЬКА разом з Китайгородським сільським головою Юрієм БЕЗРОДНИМ та начальником земельного відділу Ганною ВЛАСОВОЮ відвідала семінар на тему - "Технічна підтримка реалізації субпроєктів Надзвичайної кредитної програми для відновлення України", який проходив у м. Львів.

10:45 18.08.2023

Анонс: Всеукраїнський благодійний, патріотичний забіг

21 серпня 2023 року, на території Китайгородської сільської територіальної громади, відбудеться Всеукраїнський благодійний, патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ», присвячений до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

11:09 17.08.2023

Вхід для адміністратора